Проведено засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді

  • 334

        20.09.2022 проведено засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підгаєцькій міській раді де  розглянули та затвердили питання про внесення до Книги обліку споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів Підгаєцької міської ради приміщення Білокриницької ЗОШ І-ІІ ст., приміщення Мирненської ЗОШ І-ІІ ст., приміщення нежитлової будівлі с.Мужилів для укриття учнів, вчителів та персоналу Мужилівської ЗОШ І-ІІ ст., приміщення  Литвинівської ЗОШ І-ІІ ст., приміщення Носівської ЗОШ І-ІІ ст. приміщення Угринівської ЗОШ І-ІІ ст.   приміщення ЗДО «Пізнайко» с.Мирне,  приміщення ЗДО «Казка» с.Мужилів, приміщення ЗДО «Казка» с.Новосілка в Тернопільській області  як найпростіші укриття.

      Також міський голова Мерена І.С. вніс пропозицію відновити роботу вуличного освітлення в м. Підгайці. Під час обговорення даного питання було взято до уваги рішення ради оборони Тернопільської області від 14 квітня 2022 року № 40 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області». Вирішили відновити вуличне освітлення в м. Підгайці із закінченням світлового дня до 23:00 год.

Фото без опису