Привітання міського голови Ігоря Мерени з нагоди величних свят Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва, Дня створення УПА та Дня захисників та захисниць України!

  • 149

 

ШАНОВНІ ПІДГАЙЧАНИ!

     Немає на світі кращого неба, ніж небо України. Високе, мов наш дух. Богородиця благословляє нашу землю і береже у віках свою світлу і чисту материнську любов до усіх захисників Вітчизни.

14 жовтня ми святкуємо одне з найвеличніших християнських свят – Покрова Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, 80-ту річницю створення Української повстанської армії та День захисників і захисниць України. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже українські війська всіх епох обрали Пресвяту Богородицю своєю Заступницею і Покровителькою.

Тернистим є наш шлях до волі. За неї боролися ті, хто став гордістю нашого народу, – козаки, гайдамаки, січові стрільці, вояки УПА, Захисники сучасної України, які відстоюють незалежність і цілісність нашої держави у боротьбі з російським агресором.

Я вітаю наших звитяжних Воїнів, наших Захисників, наших Героїв! Ви – взірець сили духу, честі та справжнього патріотизму. Ви – надія українського народу!

Схилімо голову в пам’ять про полеглих воїнів у різні історичні епохи за право жити у вільній, демократичній, незалежній Україні.

Слава вільним козакам та воїнам УПА!

Слава нашим Захисникам, які ціною власного життя боронять нас від навали московського окупанта.

Низький уклін нашим славним ветеранам за героїзм і мужність.

У цей день у спільній молитві просімо Пресвяту Богородицю, щоб покрила своїм омофором український народ і наших воїнів, аби кожен повернувся живим до своєї родини, й подарувала Україні таку життєво необхідну Перемогу та принесла Мир на нашу зболену землю…

Від імені працівників Підгаєцької міської ради та депутатського корпусу щиро зичу кожній родині добра та злагоди, здоров’я і міцності духу, захисту Пресвятої Діви Марії і Божого благословення у кожній добрій справі!

Слава Україні!

Героям Слава!

Фото без опису