ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ПІДГАЄЦЬКОЇ ГРОМАДИ

  • 106

 

Згідно розпорядження міського голови Ігоря Мерени №112-од від «14 жовтня 2022 року» надано дозвіл на початок опалювального сезону для всіх споживачів громади з 17 жовтня 2022 року. 

 

Першими тепло отримали заклади освіти, котельні яких працюють на твердому паливі: Завалівська ЗОШ І-ІІ ст., Завалівський ЗДО «Подоляночка», Литвинівська ЗОШ І-ІІІ ст., філія опорного закладу «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ступенів» Поплавська ЗОШ І-ІІ ст. та Гнильченська ЗОШ І-ІІ ст. Тут опалювальний сезон розпочали 17.10.2022 р. згідно розпорядження міського голови.

 

Електроопалення використовують Голгочанський ЗДО «Струмочок», Угринівська ЗОШ І-ІІ ст. та Носівська ЗОШ І-ІІ ст.

 

Голгочанський ЗДО «Струмочок» та Вербівський ЗДО «Ромашка» запустять опалення з моменту відновлення освітнього процесу в очній формі з 01.11.2022 року. 

 

Доводимо до відома, що запуск газових котелень закладів освіти міг проводитися лише працівниками газової дільниці, які здійснювали це відповідно до свого графіка: 

- 20.10 - Мужилівський ЗДО «Ромашка», Новосілківський ЗДО «Казка»;

- 21.10 - Сільцівський ЗДО «Берізка», Поплавський ЗДО «Ромашка», Мирненський ЗДО «Пізнайко»; 

- 22.10 - Підгаєцька початкова школа, Підгаєцький ЗДО «Журавлик»; 

- 24.10 - опорний заклад «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ст.»;

- 25.10 - Голгочанська ЗОШ І-ІІІ ст., Сільцівська ЗОШ І-ІІ ст.;

- 26.10 - Новосілківська ЗОШ І-ІІІ ст.;

- 27.10 - Вербівська ЗОШ І-ІІ ст, Мирненська ЗОШ І-ІІ ст., Мужилівська ЗОШ І-ІІ ст.

 

Освітній процес в Юстинівській та Яблунівській ЗОШ І ст. організовано у дистанційному форматі. Відтак, ці заклади опалюватися не будуть.

 

Зауважимо, що закладами освіти було підготовлено всі необхідні документи щодо запуску опалювального сезону. Також упродовж 27-29.09.2022р. пройшли відповідні навчання усі спеціалісти з опалення. 

           

В усіх паливних та котельнях закладів освіти Підгаєцької громади завершено роботи до початку нового опалювального сезону. Найголовніше для нас – це здоров’я здобувачів освіти та їх комфорт під час перебування у навчальних закладах, проте економне використання енергоносіїв – обов’язок кожного з нас, особливо в умовах воєнного стану! 

Опалювальний сезон 2022 — зростуть тарифи чи ні — новини України / НВ