"Пишаюсь тим, що наша громада надзвичайно багата на таланти, котрі проявляють себе у різних видах мистецтва," - міський голова Ігор Мерена

  • 156

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Ваша творча робота вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, всесторонністю, а головне – щирістю.

Пишаюсь тим, що наша громада надзвичайно багата на таланти, котрі проявляють себе у різних видах мистецтва. Підтвердженням цьому є численні перемоги у різноманітних творчих конкурсах та чудові виступи наших народних колективів, які прикрашають собою святкові концерти, що відбуваються у громаді.

Щиро дякую кожному із вас за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край.

Особлива подяка нашим ветеранам за те, що присвятили себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Бажаю вам міцного здоров’я, миру, злагоди, добра та благополуччя. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії та мрії. Нехай кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує творчі натхнення .

 

Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях! Щедрих та творчих ужинків, натхнення, людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю.

 

З повагою міський голова Ігор Мерена!

Фото без опису