До уваги внутрішньо переміщених осіб та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

  • 131

Фото без опису

 

✔️До уваги внутрішньо переміщених осіб та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Управлінням ювенальної превенції Національної поліції України спільно із закладом середньої освіти «Атмосферна школа», який розташований у м. Київ, реалізовується проєкт щодо безоплатного навчання дітей (1-11 класів), які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують допомоги.

Атмосферна школа є закладом освіти, який здійснює свою діяльність відповідно до встановлених законодавством України освітніх норм, видає атестат державного зразка. Тобто – це школа, але навчання в ній здійснюється не відвідуючи її. (вартість одного року навчання становить 30 000 гривень).

До вказаного проєкту запрошуються діти, які найбільше цього потребують, навчання безоплатне на весь період тобто з 1 по 11 клас (вік дитини не має значення).

Для навчання у закладі дитина повинна мати статус ВПО, СЖО та потребувати допомоги.

Також дитина повинна мати доступ до мережі Інтернет, наявність ПК або планшету, а також відповідальне ставлення батьків та дитини до навчання.

❗️Для навчання у вказаному закладі освіти батькам необхідно буде забрати документи із закладу освіти, в якому дитина навчається зараз та перевести їх у зазначений заклад.

Якщо вас зацікавила ця інформація і ваша дитина виявила бажання навчатися у закладі середньої освіти «Атмосферна школа», за більш детальною інформацією звертайтеся до сектору поліцейської діяльності (м. Підгайці) патрульної поліції відділу поліції №1 (м. Бережани) Тернопільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області).

Контактна особа - Бендзак Андрій Іванович, 📞тел: +380 68 64 80 524.