Привітання міського голови Ігоря Мерени з Днем Гідності та Cвободи!

  • 178

Фото без опису

 

🇺🇦Сьогодні ми відзначаємо День Гідності та Свободи.

Саме на цей день припав початок двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, коли українці стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вектору розвитку.

Українці - прекрасний, сильний, сміливий, розумний, талановитий народ. Непереможний… Ми готові ціною власного життя захищати свободу вибору, свободу слова та думки, рівність, повагу. А найголовніше – захищати рідну Україну.

Тож у цей День ми вшановуємо світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Ми заплатили й продовжуємо платити за свободу велику ціну. І тому ніколи не забудемо всіх, хто віддав за Україну своє життя. Ніколи не пробачимо тим, хто позбавив їх життя і хотів позбавити нас волі. Але головне, що це нікому не вдалось і ніколи не вдасться.

У таку важку хвилину ми повинні підтримувати один одного, а особливо допомагати нашим ЗСУ, які звільняють українську землю від російських окупантів і роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності нашої держави.

Шановна громадо, зичу вам добробуту, родинної злагоди, переможного неба над мирною українською землею та непохитної віри в щасливе майбутнє Української держави.

🇺🇦З Днем Гідності та Свободи!

Разом до перемоги!💙💛

З повагою міський голова Ігор Мерена!