Можливості для ветеранів, ветеранок та їхніх родин.

  • 152

Можливості для ветеранів, ветеранок та їхніх родин.
Читайте, зберігайте та користуйтесь.

🔵 Ветерани й ветеранки мають можливість прокачати свої софтскіли: лідерство, комунікації, вирішення конфліктів, ділові комунікації, навички самопрезентації. Навчальний курс від Програма реінтеграції ветеранів IREX триватиме з січня по березень. Деталі: https://cutt.ly/02vBqZi

🔵 Ветерани, які мають виробництво продуктів, можуть продавати свою продукцію під торговою маркою “Створено захисниками” (у межах проєкту для малих виробників “Лавка Традицій”). Мінветеранів та мережа супермаркетів «Сільпо» підписали Меморандум про співпрацю.
Щоб взяти участь: https://cutt.ly/x2vBbS7

🔵 Ветерани та ветеранки можуть перекваліфікуватися на кіберфахівців, завдяки проєкту “Veterano Cyber Cluster”. Перший набір та перші курси з навчання триватимуть 2 місяці орієнтовно з 1 лютого до 1 квітня 2023 року в режимі онлайн в зручний час.
Деталі: https://cutt.ly/32vBGDV

🔵 Отримайте кризову підтримку телефоном. Щоденно працює гаряча лінія підтримки для захисників та членів їхніх родин від Українського ветеранського фонду.

Гаряча Лінія Підтримки доступна щодня та цілодобово за номером: 0 800 33 20 29.

Цей проєкт став можливим завдяки програмі Українського Фонду Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.

🔵 УВФ має телеграм-бот: https://t.me/ua_veteran_bot
У боті ви можете:
🔸 залишити запит на пошук амуніції
🔸 отримати інформацію про мобілізацію, евакуацію, гуманітарну допомогу
🔸 родини загиблих зможуть отримати консультацію.

🔵 Ветерани та ветеранки, близькі родичі полеглих учасників бойових дій можуть подати заявки на відшкодування 20 тисяч гривень для купівлі генераторів, акумуляторів, ноутбуків та іншого необхідного обладнання для ведення бізнесу. Гроші відшкодовує Український ветеранський фонд.

Деталі: https://cutt.ly/DB3XD8r

Фото — Вчасно.

Український ветеранський фонд