Робоча нарада щодо вирішення питання електропостачання населених пунктів громади.

  • 187

Фото без опису

17 січня міський голова Ігор Мерена провів робочу нараду із заступниками міського голови Надією Лучкою та Іваном Керницьким, представниками Підгаєцького РЕМу - начальником Богданом Іванцівим, головним інженером Андрієм Сиротюком за участі громадськості щодо вирішення питання електропостачання населених пунктів громади.

Керівництво громади проводить перемовини із Підгаєцьким РЕМом та шукає шляхи вирішення проблеми нерівномірного розподілу електричної енергії між населеними пунктами за рахунок відключення від електропостачання м.Підгайці.

у нічний час.

Обласний графік ми ніяким чином змінити не можемо. Проте керівництвом громади разом із керівництвом РЕМу розроблено додаток до графіку відключень в тій частині, де розпорядником потужностей є Підгаєцький РЕМ.

Сьогодні міський голова Ігор Мерена погодив додаток до графіка у Тернопільській районній військовій адміністрації та подав документи до Тернопільобленерго.

Результат побачимо згодом!

Також наполегливо просимо жителів Підгаєцької громади раціонально використовувати електричну енергію: не вмикати енергоємні прилади, не освітлювати без нагальної потреби цілі будинки та навколишні території, у той час, коли ваш сусід сидить без світла. Поважаймо один одного!