Польське місто-побратим Стшегом передало Підгаєцькій громаді пожежний автомобіль

  • 285

Фото без опису

Цими днями міський голова Ігор Мерена перебував з неофіційним візитом в Польщі.

Метою поїздки було подякувати нашим польським друзям за отриману допомогу і підтримку та донести інформацію про наші проблеми і потреби, бо потреби зростають, і забезпечувати їх все важче. Війна триває, ми впевнені, що Україна вистоїть і переможе, але для цього мусимо працювати всі разом.

Очільник громади висловив вдячність бурмістру міста - побратима Стшегома пану Zbigniew Suchyta, його заступнику Томашу Марчаку, депутатам ради Стшегома, які передали для нашої громади пожежний автомобіль, що вже прямує до України.

У ході зустрічі обговорили питання придбання двох генераторів для забезпечення шкіл громади електроенергією, про війну в Україні та потреби наших військовослужбовців і соціально незахищених верств населення громади, про неоціненну підтримку, яку ми відчуваємо як від влади, так і від мешканців Стшегома.

❕Також зустрілися з директором Технікуму лісного в Мілічу пані Юстиною Зарчинською, вручили подяку працівникам та учням технікуму за підтримку нашого народу і громади у важкий для нас 2022 рік.

Фото без описуФото без описуФото без опису