Запрошуються головні бухгалтери та економісти на нараду-семінар за участю фахівців управління ДПС у Тернопільській області, фахівця управління Держгеокадастру у Тернопільській області, фахівця Управління Пенсійного фонду у Тернопільській області.

  • 144

✅Департаментом агропромислового розвитку обласної військової адміністрації 07 лютого поточного року о 11:00 год. в приміщенні актового залу (ІІ поверх), за адресою: вул. Кн. Острозького, 14, буде проводитись нарада-семінар за участю фахівців управління ДПС у Тернопільській області, фахівця управління Держгеокадастру у Тернопільській області, фахівця Управління Пенсійного фонду у Тернопільській області.

На засіданні заплановано обговорити питання: програми фінансової підтримки сільськогосподарських товаровиробників, податкові зміни в законодавстві, а саме: зміни оподаткування сільгосппідприємств, які є платником єдиного податку ІІІ – ІV групи, введення мінімальної величини податкового зобов'язання (МПЗ) з плати податків, зборів і платежів, розмір земельної ділянки при звільненні від оподаткування продажу с/г продукції не має значення, зміни, які очікують керівників підприємств, керівники які мають податковий борг, з питань декларування доходів фізичних осіб, ПДФО, ЄСВ у 2023 році; земельна реформа.

❗До участі запрошують головних бухгалтерів та економістів.

Контактна особа – Тільчак Альона Олександрівна, моб. тел. 097 904 85 95📞