Відбулася робоча зустріч з представницями та представниками ГО "ТМЖК "Відродження нації".

  • 238

✅Відбулася робоча зустріч з представницями та представниками ГО "ТМЖК "Відродження нації".

На зустрічі були присутні заступник міського голови Ірина Мирна, працівники Центру надання соціальних послуг, відділу культури, туризму, молоді та спорту, управління освіти, служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення та КЗ "Культурно-бібліотечний центр" Підгаєцької міської ради.

Спілкувалися про реалізацію проєкту "Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області".

❗Проєкт націлений на забезпечення комплексного реагування та захист осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно-зумовленого насильства.

Мета робочої зустрічі: покращення взаємодії, вивчення ситуації в громаді, виявлення вразливих з числа ВПО та місцевого населення для надання їм допомогти, підвищення рівня усвідомлення проблеми торгівлі людьми, експлуатації та гендерно-зумовленого насильства.

❕Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна, Уряду Ліхтенштейн.