Підгаєцька громада стала учасником проєкту "Лабораторія творчого діалогу в громадах".

  • 78

✅Підгаєцька громада стала учасником проєкту "Лабораторія творчого діалогу в громадах".

Проєкт реалізується у 120 громадах з 12 областей України. У Тернопільській області - у 10 громадах, серед яких і Підгаєцька ТГ.

Ця ініціатива є однією з перших масштабних ініціатив впровадження діалогового підходу в застосуванні інструментів участі на локальному рівні.

📍7 березня за дорученням міського голови Ігоря Мерени представники Підгаєцької громади - заступник міського голови Надія Лучка та начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, розвитку підприємництва, сільського господарства та фермерства Мар'яна Пілат - взяли участь у першому тренінгу «Практики діалогового підходу в роботі органів місцевого самоврядування» у рамках проєкту "Лабораторії творчого діалогу в громадах", що реалізується Спілкою "Громадські ініціативи України" за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".

❗За результатами незалежного відбору, у Тернопільській області участь у проєкті беруть Підгаєцька, Великоберезовицька, Бережанська, Зборівська, Микулинецька, Чортківська, Скалатська, Кременецька, Теребовлянська та Бучацька громади.

ULEAD з Європою в Тернопільській області