Запрошуємо жителів громади та вихідців із Підгаєччини до створення логотипа Підгаєцької міської територіальної громади!

  • 71

Фото без опису✅Відділ економічного розвитку, інвестицій, підприємництва, сільського господарства та фермерства Підгаєцької міської ради працює над створенням логотипа Підгаєцької громади.
Мета - вирізнити унікальність нашої громади та зробити її впізнаваною.

❕Логотип буде використовуватись у сувенірній та рекламній продукції, системах орієнтації (вивіски, зупинки тощо) та на різноманітних заходах.

До розробки логотипа просимо долучитися жителів громади, вихідців із Підгаєччини та подавати свої пропозиції і бачення щодо його вигляду, форми, змісту.

Подані пропозиції будуть опрацьовані, представлені громадськості, остаточний варіант буде затверджений рішенням сесії міської ради.

📧Пропозиції просимо подавати в електронному вигляді на електронну пошту econom_pidhaitci@ukr.net або в друкованому вигляді за адресою: 48000, Україна, м.Підгайці, вул. Т.Шевченка, 39, кабінет відділу економічного розвитку (І поверх)

❗КРИТЕРІЇ ЛОГОТИПА❗
✔Логотип повинен бути оригінальним за ідеєю та змістом художнього рішення, бути сучасним, багатогранним графічним елементом.
✔ Логотип повинен бути унікальним, лаконічним та передавати ключову характеристику Підгаєцької міської територіальної громади, ідентифікувати його на регіональному, національному та міжнародному рівнях, формувати позитивний імідж території при проведенні публічних заходів.
✔Логотип повинен асоціюватися з образом, історією, культурою та традиціями Підгаєцької міської територіальної громади, спрямований на підвищення духу патріотизму, любові жителів до громади, формування духовності, виховання молодого покоління в дусі поваги до історії, народних традицій, звичаїв тощо.
✔ Логотип повинен відповідати нормам моралі та етики.
✔Логотип повинен бути максимально спрощеним для виготовлення, без перевантаження зайвою інформацією, містити такі елементи візуального стилю громади: графічне зображення логотипу, текстовий елемент, фірмовий знак, фірмовий шрифт, фірмові кольори.
✔Логотип повинен бути однаково естетично привабливим як в кольоровому (художньому), так і чорно-білому (графічному) виконанні.
✔Проєкт логотипу повинен супроводжуватись описом (ключова ідея, обґрунтування змісту логотипу, пояснення щодо виконання логотипу).

❗Хто не має можливості розробити електронний варіант логотипа, може виконувати рисунки олівцем, ручкою, фарбами, маркерами, фломастерами на папері формату А4.