Проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо діяльності закладу дошкільної освіти "Подоляночка" с.Завалів

  • 64

Фото без опису

✅Заступником міського голови Іриною Мирною спільно із начальником управління освіти Оксаною Федів та начальником відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти управління освіти Галиною Боднарчук з метою збереження діяльності закладу дошкільної освіти "Подоляночка" с.Завалів, його популяризації та збільшення кількості вихованців із батьками дошкільнят, які проживають у с.Яблунівка, с.Завалів, с.Лиса, с.Носів, с.Заставче, проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо діяльності цього садочку. Дякуємо за сприяння у проведенні роботи о.Володимиру Капустяннику.

❕На батьківських зборах батькам доведено до відома, що в дошкільному закладі створені належні умови для всебічного повноцінного розвитку та комфортного, безпечного перебування дітей. Відповідно до нових вимог організовано гаряче харчування та забезпечено можливість підвезення дітей, за потреби, шкільним автобусом.

Найбільша користь від відвідування дитиною дитячого садка полягає в її соціалізації. Адже саме у дитсадку дитина вчиться нормам соціальної поведінки, отримує навички спілкування з однолітками і дорослими людьми.

Вихователі закладу дошкільної освіти "Подоляночка" допоможуть батькам виростити гармонійно розвинену людину, дітям - адаптуватися, соціалізуватися й отримати якісну дошкільну освіту.

Надіємося на те, що у стінах садочку і надалі голосно лунатиме дзвінкий дитячий сміх.