Триває підготовка до чергової 28 сесії Підгаєцької міської ради, яка відбудеться 24 березня 2023 року.

  • 121

Фото без опису

✅Триває підготовка до чергової 28 сесії Підгаєцької міської ради, яка відбудеться 24 березня 2023 року.

В ході підготовки вже відбулися засідання постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та транспорту, постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва .

На засіданнях депутати розглядали проєкти рішень, які виносяться на розгляд сесії і які віднесені до компетенції цих постійних комісій. По більшості підготовлених проєктів рішень постійні комісії надали позитивні рекомендації, по частині питань не дійшли згоди під час голосування. Остаточні рішення депутати прийматимуть на пленарному засіданні сесії.

Засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин та природокористування розпочалося, однак не відбулося.

На п’ятницю 24 березня 2023 року перед сесією заплановано засідання ще двох постійних комісій - комісії з питань освіти, культури, молоді, спорту, туризму, соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства та комісії з питань місцевого самоврядування, запобігання та протидії корупції, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, які розглянуть питання, віднесені до компетенції цих комісій Положенням про постійні комісії ради.

Фото без опису