27 березня 2023 року діти, чиї батьки захищаючи нашу державу, віддали своє життя та здоров’я за свободу нашої країни, нашої нації, від фонду громад «Рідня» та асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» (Aide Médicale&Caritative France

  • 146

Фото без опису

З 24 лютого 2022 року життя українських дітей змінилося назавжди. Сьогодні кожна українська дитина потребує більше підтримки, ніж раніше.

Навіть у глибокому тилу жодна дитина не знаходиться в цілковитій безпеці — повітряні тривоги лунають щодня на всій території України, і будь-яке місце нашої країни може стати черговою ціллю для російських ракет.

Військова агресія росії принесла в життя дітей втрати, каліцтва, невизначеність, страх та тривогу. Наші діти втратили звичну повсякденність та впорядкованість життя. І що найстрашніше — кожного з 7,5 млн українських дітей так чи інакше торкнулася війна. Від лютого всі вони назавжди — діти війни.

Ми маємо врятувати й захистити найменших українців, тих, хто стане майбутнім нашої країни. Війна не має вихідних і свят, діти потребують допомоги щодня.

Сьогодні на допомогу українцям приходять благодійні фонди.

27 березня 2023 року діти, чиї батьки захищаючи нашу державу, віддали своє життя та здоров’я за свободу нашої країни, нашої нації, від фонду громад «Рідня» та асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» (Aide Médicale&Caritative France-Ukraine) отримали пакунки з новим брендовим одягом.

Ми розуміємо, що допомога не загоїть душевні рани, але надіємося, що увага оточуючих стане підтримкою для дітей.

🖊Служба у справах дітей Підгаєцької міської ради