Олімпіада «Юні знавці Біблії-2023»

  • 148

Фото без опису

Комісією освіти та виховання Бучацької єпархії УГКЦ 20-21 квітня  2023 року проведено очний етап олімпіади  «Юні знавці Біблії-2023». Учні закладів освіти Підгаєцької територіальної громади упродовж двох днів: 20 квітня - учні 1-4 класів, 21 квітня -  учні 5-11 класів мали змогу продемонструвати свої знання з предметів духовно-морального спрямування.

Відповідно до Положення про олімпіаду учні виконували тестові завдання, писали про свободу вибору і відповідальність, уміння розвивати власні таланти і ділитися ними з іншими, давали етичну оцінку вчинкам окремих персонажів і шукали біблійні мотиви у творчості українських художників та письменників. Освітяни в той час  мали змогу поспілкуватися, поговорити про цінності і освіту, НУШ і виклики часу.

Загалом в олімпіаді взяли участь 22 здобувачі освіти 1-9 класів: 5 учнів з опорного закладу «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ступенів» (вчитель Скриник Тетяна Михайлівна), 6 учнів з Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчителі Вільшинська М.С., Пекарська О.Б.), 5 учнів з Вербівської ЗОШ І-ІІ ступенів (вчитель Добрянська Н.В.) та  6 учнів з Мирненської ЗОШ І-ІІ ступенів (вчитель Зьомко Г.П.).

За підсумками оцінювання журі здобули такі результати:

І місце - Агафонов Олександр, учень 1 класу Мирненської ЗОШ І-ІІ ступенів;

              -  Сендецький Остап, учень  3 класу Мирненської ЗОШ І-ІІ ступенів;

ІІ місце - Медвецька Софія, учениця 2 класу Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

               - Добрянський Роман, учень 7 класу Вербівської ЗОШ І-ІІ ступенів;

ІІІ місце - Медвецька Оля, учениця 3 класу Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

              - Лаба Дарина, учениця 7-Б опорного закладу «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ступенів».

 

       Висловлюємо щиру подяку всім, хто допоміг нашим учням взяти участь в олімпіаді. Зокрема,  міському голові Марені І.С., начальнику управління освіти Федів О.В., отцю Миколі Мидляку за фінансову допомогу, виділення транспорту, духовний супровід. Віримо, що завдяки вашій підтримці та піклуванню, наполегливій праці педагогів наші діти будуть зростати гідними людьми, не байдужими та духовно багатими. Бо лише могутня духовна основа особистості дає можливість справатися з будь-якими перешкодами.

 

Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Підгаєцької міської ради