В автопарку підгаєцьких рятувальників поповнення – нова пожежна автоцистерна на шасі вантажівки Ford!

  • 301

Фото без опису

🚒В автопарку підгаєцьких рятувальників поповнення – нова пожежна автоцистерна на шасі вантажівки Ford!

👨‍🚒Підгаєцькі рятувальники отримали пожежний автомобіль: у підрозділ 14 ДПРЧ 2ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Тернопільській області для забезпечення належного протипожежного стану Підгаєцької громади та швидкого реагування на виклики було передано Головним управлінням ДСНС в Тернопільській області сучасний і маневровий Ford Trucks АЦ-5-40(1833) 442 F.

🚒Пожежний автомобіль укомплектований пневмо-гідроінструментами та доправлятиме до місця пожежі 5 тонн води й 500 літрів піноутворювача.

Всечесні отці Петро Федів та Микола Мидляк освятили пожежну автівку на добру роботу та якнайменшу кількість надзвичайних ситуацій.

Міський голова Ігор Мерена висловив рятувальникам слова вдячності за постійну готовність запобігти, врятувати, допомогти жителям територіальної громади у надзвичайних ситуаціях та побажав, аби новий автомобіль допоміг вогнеборцям ще якісніше виконувати свою вкрай важку та важливу роботу.

Заступник начальника 2ДПРЗ ГУ ДСНС України в Тернопільській області Василь Кулявий подякував священнослужителям за благословення, а керівництву громади - за співпрацю.

Нехай новий автомобіль служить на благо нашої Підгаєцької громади!

А рятувальникам бажаємо миру, сухих рукавів і гідно виконувати свій обов’язок.

Фото без опису