У Підгаєцькій громаді поговорять про перспективи розвитку молодіжного руху

  • 155

Фото без опису

❗У Підгаєцькій громаді поговорять про перспективи розвитку молодіжного руху

📆12 травня 2023 року о 10:00 у м. Підгайці у приміщенні залу засідань Підгаєцької міської ради (вул. Бережанська, 😎

відбудеться діалог на тему "Перспективи розвитку молодіжного руху у Підгаєцькій громаді”.

❗На захід запрошуються всі зацікавлені особи!

Підгаєцька міська рада ініціює зустріч з метою обговорення напрямів спільної роботи для розвитку молодіжного руху в громаді. Діалог відбудеться між молоддю, представниками влади та мешканцями громади.

На заході обговорять, зокрема, молодіжні організації та об’єднання громади, їх роботу, молодіжні простори в громаді, платформи для обміну досвідом, потрібні ініціативи, актуальні заходи для громади та її молоді.

– Активність молоді може бути важливим фактором при розробці іміджу міста, створенні нових ініціатив, сприянні розвитку туризму та інших галузей, що в свою чергу може слугувати економічному розвитку міста,– кажуть у Підгаєцькій міській раді.

Обговорення відбудеться в рамках реалізації проєкту “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, який реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у 120 громадах з 12 областей України і є однією з перших масштабних ініціатив впровадження діалогового підходу в застосуванні інструментів участі на локальному рівні.

Проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.