Нехай українська вишиванка огорне наших Захисників

  • 96

Фото без опису

Сьогодні, 18 травня, ми відзначаємо День вишиванки. День, який об’єднує навколо себе всіх українців і закликає берегти наші традиції, які ми передаємо з покоління в покоління.

На жаль, сьогодні не всі українці зможуть зібратися у своїх містах та продемонструвати вишиванку під мирним українським небом.

Такою є наша реальність - жорстокою та болючою. Однак ми вже продемонстрували цілому світу нашу незламність та сильний дух💪.

Тому продовжуємо жити та працювати заради нашого мирного майбутнього, продовжуємо робити все можливе в тилу для того, аби наші Захисники якнайшвидше вибили москальську орду з Української землі.

Ворог нищить наші міста та села, та йому не вдасться знищити українську культуру. 🇺🇦Українська культура не зникне ніколи.

І навіть у такий болючий для України час гордо одягніть вишиванку! Покажіть нашу нескореність та любов до життя та нашої неньки України цілому світові.

Нехай українська вишиванка огорне наших Захисників, всіх нас теплом тисяч поколінь українців! Нехай ворожі кулі оминають наших Героїв!

СЛАВА УКРАЇНІ!

УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

Зі святом вас!

Міський голова Ігор Мерена !