Вдячність та пошана тим, хто поклав своє життя за нашу з вами свободу!

  • 74

Сьогодні українці відзначають День Героїв🇺🇦.

Це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто поклав своє життя за нашу з вами свободу, тим, хто боровся і захищав Україну!

Завдяки подвигу наших предків – лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, Cічових стрільців, вояків Армії УНР, холодноярців та воїнів УПА – Україна здобула омріяну Незалежність. Сьогодні ж завдяки сучасним героям — Героям Небесної Сотні, учасникам АТО, ЗСУ — Україна відстоює свою державність в часі війни з російським агресором.

Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про Героїв, котрі віддали життя, захищаючи Україну; шанувати Героїв, які зараз захищають нас від московського загарбника.

Тож гартуймо тіло та дух, шануймо та пам’ятаймо всіх, хто боронить нашу державу як на землі, так і в лавах Небесної гвардії. Покоління українських Героїв боролись за незалежну Україну, ми продовжуємо боротись за вільну й самостійну державу!

У цей день я бажаю кожному, аби на нашу рідну землю, освячену кров’ю Героїв, прийшла довгоочікувана Перемога, після чого хай запанує Мир у кожному куточку нашої країни.

Низький уклін нашим Героям💙💛.

🇺🇦Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦

Міський голова Ігор Мерена!