Вітання зі святом Вознесіння Господнього!

  • 47

Фото без опису

Щиро вітаю Підгаєцьку громаду з великим християнським святом Вознесіння Господнього!

Сьогодні саме той день, коли після сорока днів від свого Воскресіння Ісус Христос вознісся на небо, щоб бути поруч зі своїм Отцем. Христова жертва така велика, що її важко осягнути людським розумом! Це свято спонукає кожного з нас замислитися над вічними цінностями християнської моралі, щоб жити прикладом істинної віри, любові, всепрощення та жертовності.

Духовне життя нашого суспільства, особливо в непрості часи випробувань війною, є міцним фундаментом для всіх сфер життєдіяльності. Лише незламна віра в Перемогу України гартує дух українського народу в боротьбі за правду.🇺🇦

Кожного дня лунають сирени повітряної тривоги, гинуть невинні мирні люди та українські військові, не припиняються обстріли міст і сіл.

Наша громада живе мирним життям і завдячує цим воїнам ЗСУ, які щодня ризикують своїми життями заради нас та миру на рідній землі.

Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам Перемогу та спокій, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх нас на добрі справи на благо та добробут України🇺🇦.

Міський голова Ігор Мерена!