І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл”(„Джура”) у закладах освіти Підгаєцької громади

  • 373

   06-07 червня 2023 року відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка є однією з системних форм позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-естетичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості та спортивно-оздоровчої роботи. Привітав учасників гри міський голова Ігор Мерена.

        У заході взяли участь 150 юнаків та дівчат – 19 роїв із всієї громади.

За підсумками змагань перемогу здобули:

- старша вікова група «Сокіл»:

І місце - Підгаєцька гімназія імені Маркіяна Паславського;

ІІ місце – опорний заклад «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ступенів»;

ІІІ місце - Завалівська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

- середня вікова група «Джура»:

І місце - опорний заклад «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ступенів»;

ІІ місце - Завалівська ЗОШ І-ІІІ ступенів;

ІІІ місце - Підгаєцька гімназія імені Маркіяна Паславського.

        Зі словами вдячності всім учасникам, причетним до організації та проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») виступила і нагородила грамотами та подяками начальник управління освіти Оксана Федів, зазначивши, що діти та їх керівники є дійсно прикладом героїзму у важкий для країни час, де кожен чітко усвідомлює, що ми нескорені, непереможні і перемагаємо кожен день! Команди переможців отримали комплекти футбольної форми та печиво від благодійного фонду ім. Праведниці Світу Катерини Сікорської.

        Дякуємо українським воїнам за можливість жити, вчитись, працювати, брати участь в змаганнях у вільній державі та усім причетним до організації активного учнівського дозвілля. Слава Україні!

 

Управління освіти Підгаєцької міської ради