Відбулася чергова 29 сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання.

  • 83

Фото без опису

📅Вчора, 8 червня, під головуванням міського голови Ігор Мерена відбулася чергова 29 сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання.

Участь у засіданні взяли заступники міського голови, керівники та працівники структурних підрозділів, комунальних підприємств, старости старостинських округів.

На розгляд сесії виносилось 138 питань, що стосувалися багатьох важливих галузей життєдіяльності громади, 2 питання з яких було введено до порядку денного за пропозицією депутата Петра Заставецького.

📌 Зокрема, затверджено зміни до фінансового плану КНП "Підгаєцька центральна міська лікарня" Підгаєцької міської ради та внесено зміни до контракту з керівником КНП "Підгаєцька центральна міська лікарня" ПМП.

📌Прийнято рішення про виконання міського бюджету за І квартал 2023 року та про внесення змін до бюджету на 2023 рік.

📌Також було підтримано рішення про перенесення пам’ятки історії місцевого значення (охоронний номер 35-Тр) - Могилу Героя РС, майора Я.І.Топоркова, воїна радянської армії капітана М.В.Зубкова.

📌Депутатський корпус міської ради прийняв рішення про проведення громадських слухань щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, що розташована на території Голгочанського старостинського округу з метою облаштування сортувальної лінії сміттєзвалища❗

📌Затверджено розпорядження міського голови, прийнятого у міжсесійний період.

📌Затверджено зміни до Програми захисту населення і територій Підгаєцької міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки.

📌Прийнято рішення про внесення змін до структури Підгаєцької міської ради та затвердження Положення про відділ "Центр надання адміністративних послуг" і Регламенту у новій редакції.

📌Прийнято рішення про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціації об'єднаних територіальних громад".

📌Затверджено логотип Підгаєцької міської територіальної громади та Положення про порядок використання логотипа.

📌Внесено зміни до рішення сесії міської ради від 20.04.2022 року 2875 "Про надання дозволу на торгівлю алкогольними напоями".

📌Підтримано рішення про припинення договору оренди нерухомого майна - гідротехнічних споруд.

📌Також розглянуто ряд земельних питань порядку денного.

🇺🇦Після розгляду усіх питань порядку денного депутати завершили роботу 29 сесії міської ради спільним виконанням Державного Гімну України.

Слава Україні!