Візит представників громад до Люблінського воєводства.

  • 99

Фото без опису

Минулого тижня міський голова взяв участь у навчальному візиті представників громад до Люблінського воєводства щодо діяльності пожежних команд.

У складі делегації представників територіальних громад України відвідали  Воєводську комендатуру державної пожежної охорони у Любліні, де відбулася зустріч з Комендантом міської державної пожежної охорони ст.бриг. Марком Ф'ютком.

Також під час поїздки разом із колегами відвідали Адміністрацію гміни Яблонна, де зустрілися із війтом Магдаленою Салек та її заступником Марчіном Пастушаком. Обговорили основні спільні сфери, такі як освіта, культура, пожежна безпека та ін.; ознайомилися з найкращими польськими практиками у сфері функціонування Добровільних Пожежних Команд та їхньої співпраці з органами місцевого самоврядування, дізналися у самих пожежників про досягнення та виклики, що стоять перед польськими добровольцями.

Висловлюємо подяку організаторам Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад, Громадська Спілка «Пожежні-Рятувальники України» за підтримки польських партнерів Fundacja Liderzy Przemian та STUDY TOURS TO POLAND за новий досвід!