До відома мешканців Підгаєцької міської територіальної громади!

  • 149

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву», з метою реалізації в громаді Програми базової підготовки громадян України до національного спротиву, затвердженої та введеної в дію наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 13.01.2023 №13 та на виконання розпорядження Тернопільської районної військової адміністрації Тернопільської області №138/01-01 від 22.06.2023 «Про порядок організації і проведення у 2023 році в Тернопільському районі занять і заходів базової підготовки громадян України до національного спротиву», протягом 2023 року будуть проводитися заняття і заходи, спрямовані на здобуття громадянами достатніх знань, умінь та навичок, необхідних для виконання завдань захисту України в особливий період.

🇺🇦Національний спротив - комплекс заходів, які організовуються та здійснюються з метою сприяння обороні України шляхом максимально широкого залучення громадян України до дій, спрямованих на забезпечення воєнної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності держави, стримування і відсіч агресії та завдання противнику неприйнятних втрат, з огляду на які він буде змушений припинити збройну агресію проти України (ч.1 ст. 1 Закону України «Про основи національного спротиву»).

❕Просимо мешканців громади, зацікавлених в участі у вищевказаних заняттях і заходах, звертатися за детальною інформацією до відділу з питань військового обліку, оборонної та мобілізаційної роботи Підгаєцької міської ради за адресою: м. Підгайці, вул. Шевченка, 39 (адмінбудинок Підгаєцької міської ради).

Начальник відділу з питань

військового обліку, оборонної

та мобілізаційної роботи Володимир МУЗИЧКА