Робочі зустрічі з людьми із добрими серцями, які щиро допомагають у важкі часи для України!

  • 206

Фото без опису

Днями спільно із секретарем Підгаєцької міської ради Galyna Pshenychniak та головним спеціалістом відділу фінансово-господарського забезпечення Любов Мидляк перебував із візитом у місті-партнері Стшеґом Республіки Польща.

У ході робочої зустрічі з бурмістром Zbigniew Suchyta, його заступником Томашом Марчаком, депутатами ради обговорили питання подальшої співпраці між громадами, принагідно подякував за багаторазову моральну і матеріальну підтримку мешканцям і військовослужбовцям нашої громади у найскладніші часи випробувань. Пан бурмістр передав для потреб закладів освіти Підгаєччини два генератори на 7 кВт, а також необхідні для наших військовослужбовців речі.

⚽️Отримали від польських друзів для наших юних футболістів запрошення відвідати центр спортивного відпочинку у м.Стшеґом та взяти участь у футбольному матчі.

Також у ході зустрічі відвідали нові інвестиційні проєкти, які владі Стшеґома вдалося нещодавно реалізувати із залученням значних урядових інвестицій. Одним із них надзвичайно цікавим є будівництво соціального і комунального житла. Таким чином побудовано 88 нових сучасних житлових помешкань з окремими входами, частина з яких - це спеціально обладнане комунальне житло для людей з обмеженими можливостями, для людей, що опинилися у важких життєвих обставинах тощо, інша частина - комунальне житло, за яке мешканці сплачуватимуть плату.

Також були приємно вражені розбудовою центру спортивного відпочинку, зокрема новим обладнаним тренажерним залом. Радіємо здобуткам і досягненням наших партнерів, віримо, що, коли виженемо московського ворога з нашої землі, зможемо реалізовувати багато цікавих інвестиційних проєктів і на наших теренах.

📆Наступного дня мав зустріч із вуйтом гміни Лазіска Люблінського воєводства Karol Andrzej Grzeda, на якій обговорили особливості місцевого самоврядування в обох громадах, переваги та виклики. Гміна спеціалізується в основному на сільському господарстві, зокрема на вирощуванні і реалізації плодово-ягідної продукції.

✅Також відвідав місто Жешув, де зустрівся з президентом фірми Fibrain Рафалом Калішем, який неодноразово з перших місяців повномасштабної війни надавав велику благодійну допомогу нашим військовослужбовцям, громаді, вимушено переселеним громадянам, мешканцям прифронтової зони, військовим госпіталям, за що ми надзвичайно вдячні.

Завершив поїздку відвідинами фірми Elephant, зокрема зустрівся із Агнешкою Тейхман, Майєю Скурою, Анною Козловскі, які від початку повномасштабної війни допомагали і продовжують допомагати громаді та військовослужбовцям речами першої необхідності та медикаментами та медичними засобами. Завдяки цій безцінній підтримці і допомозі врятовано не одне життя військового. Це неоціненний вклад у нашу Перемогу. Безмежно вдячні нашим друзям.

Також ми обговорили подальші шляхи надання гуманітарної допомоги та варіанти транспортування спеціального електровізка для людей з обмеженими можливостями. Дякуємо і волонтерам Данії, які безпосередньо долучаються до надання цієї допомоги: засоби гігієни, продукти харчування.

За нагоди цього разу привезли від наших друзів - співтовариства ELEPHANT засоби гігієни, медичні засоби, які згодом передамо на передові позиції бойовим медикам та у військові госпіталі.

Дуже приємно зустрічатися з однодумцями, з людьми із щирими серцями і широкою душею, які без вагань приходять на допомогу у важкі часи. Нехай Господь Бог віддає їм сторицею за допомогу потребуючим людям нашої громади та військовим, які боронять Українську землю🇺🇦.

📷На світлинах - моменти робочих зустрічей.