Минув рік …💔

  • 117

Фото без описуФото без описуФото без опису

Минув рік …💔

Чорним крилом накриває загарбницьке москальське нашестя українські домівки... Війна, з якою фашистська росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, так і наших військових.

Сьогодні, 9 липня, минає рік, як наша громада відчула гіркоту втрати Героїв - Івана Борсука, Володимира Нанинця та Олега Марковича. Їхні життя обірвала ворожа ракета на Донеччині, у м.Часів Яр...

Наші Герої, які віддали за нас, за нашу землю найцінніше, що є у людини - життя! Ось уже рік, як Іван, Володимир та Олег служать у небесному війську та оберігають нас з небес...

Указом Президента України, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Івана Борсука, Володимира Нанинця та Олега Марковича посмертно нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

На жаль, війна триває... Ще й досі не настала довгоочікувана Перемога, тому саме наш обов’язок зробити все можливе, щоб жертва наших Героїв не була марною, щоб прапор України гордо майорів над вільною, мирною, незалежною Державою.

Пам'ятаймо, якою ціною💔

🕯Царство Небесне нашим Захисникам...

🕯Вічна Пам’ять...

Щирі співчуття рідним... Сил пережити втрату...