РЕМОНТ ДОРІГ У ГОЛГОЧАНСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУГУ - РЕЗУЛЬТАТ ПЛІДНОЇ СПІВПРАЦІ ІЗ "КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП"

  • 79

Фото без опису

Так, керівництво громади дбає про порядок у населених пунктах Підгаєччини: наші комунальники опікуються благоустроєм, озелененням, забезпечують чистоту й порядок. Велику увагу приділяють і дорогам, адже від якості шляхів залежить комфортне пересування транспорту й самих мешканців.

Нещодавно у с.Голгоча комунальним підприємством "Дорожнє" Підгаєцької міської ради було успішно завершено черговий етап з ремонту доріг.

Зокрема цьогоріч у селі поточний ремонт щебеневим покриттям проведено на вулицях:

▪️Комарівка;

▪️Центральна;

▪️Євина;

▪️Нагоринка;

▪️Сенькова;

▪️Кути;

▪️Верхні Кути.

Підгаєцька міська рада закупила за кошти місцевого бюджету 426,3т щебеню, ще понад 500т надав агрохолдинг Контінентал Фармерз Груп.

Старший менеджер зі зв’язків із громадськістю кластера «Галич» Ігор Метенька розповідає: «Наша Компанія закупила 200 т щебеню минулого року й більше 300 т цього року. Матеріал призначений для ремонту доріг у Голгочанському старостинському округу, з яким ми співпрацюємо уже давно й завжди допомагаємо соціальним ініціативам».

«Більшість доріг у наших селах — ґрунтові. Відповідно, на шляхах часто утворюються рови, що ускладнюють проїзд. Небайдужі жителі старалися вирішувати проблему самостійно: засипали ями, а також робили невеличкий точковий ремонт за власний кошт. Нині ситуація значно покращилася, за що ми дякуємо Підгаєцькій міській раді, працівникам КП "Дорожнє" та агрофірмі "Контінентал", які об'єднали свої зусилля, і таким чином ми мали змогу відремонтувати відносно багато вулиць», — говорить староста Голгочанського старостинського округу Галина Щербій.

Хоча станом на сьогодні вдалося охопити далеко не всі вулиці, однак ми налаштовані рішуче та впевнені: оновлення доріг матиме успішне продовження.

Підгаєцька міська рада висловлює щиру вдячність "Контінентал Фармерз Груп" за сприяння та допомогу у покращенні умов життя мешканців громади, а також за яскравий приклад для інших агрофірм, які обробляють землі на території Підгаєччини. Надіємося на подальшу плідну співпрацю.