ЗБОРИ ПАЙОВИКІВ ВІДБУЛИСЬ У С.МУЖИЛІВ

  • 143

Фото без опису

📆Вчора, 25 липня, у приміщенні Будинку культури с.Мужилів відбулися збори пайовиків з представниками агрохолдингу Контінентал (ТОВ "Мрія Фармінг Карпати").

За дорученням міського голови Ігор Мерена участь у зборах взяли заступник міського голови Іван Керницький та головний спеціаліст відділу земельних відносин Підгаєцької міської ради Мілько Андрій.

Заступник керівника кластеру Іван Андрусяк детально проінформував присутніх про особливості розрахунків з пайовиками в натуральній та грошовій формі, сплату податків до бюджетів усіх рівнів. Головний менеджер зі зв’язків з громадськістю Ігор Метенька ознайомив із формою та об'ємом фінансування агрохолдингом на соціальний розвиток населених пунктів Підгаєцької громади, зокрема с.Мужилів, адже компанія обробляє лише на території села земельні частки (паї) загальною площею більше 700 га.

Участь в обговоренні вищезгаданих питань взяли заступник міського голови та староста села, які на завершення зборів висловили подяку представникам Контінентал за співпрацю та розуміння проблем села, а також за допомогу у їх вирішенні.