Відбулося розширене засідання бюджетної комісії

  • 104

Фото без опису

 

За результатами розгляду колективного депутатського зверненням сьогодні у залі засідань Підгаєцької міської ради відбулося розширене засідання бюджетної комісії за участю міського голови Ігоря Мерени, заступника міського голови Івана Керницького, начальника фінансового відділу Марії Присяжної, начальника відділу фінансово-господарського забезпечення Люби Кріпкої, директора КП "Підгайці-Водоканал" Андрія Мирного, директора КП "Дорожнє" Юрія Скасківа та депутатів міської ради.

Основне питання, яке порушувалося на засіданні, - це перерозподіл коштів, передбачених у міському бюджеті на благоустрій населених пунктів, а також спрямування частини коштів від перевиконання дохідної частини бюджету на фінансування програм допомоги військовим.

Керівництво Підгаєцької міської ради внесло свої пропозиції щодо вивільнення та спрямування цих коштів, які учасники наради підтримали.

У зв'язку із воєнним станом назви програм, які пов'язані із допомогою військовослужбовцям, та розмір їх фінансування на офіційних сайтах Підгаєцької міської ради не публікуються!