З нагоди Дня хрещення Київської Русі за волонтерську діяльність та постійну допомогу військовослужбовцям і шпиталям м.Дніпро Високопреосвященнійший Владика Симеон нагородив Благословенними грамотами

  • 64

Фото без опису

З нагоди Дня хрещення Київської Русі за волонтерську діяльність та постійну допомогу військовослужбовцям і шпиталям м.Дніпро Високопреосвященнійший Владика Симеон нагородив Благословенними грамотами також Підгаєцька міська рада, бурмістра міста-побратима Стшеґом Zbigniew Suchytа, Благодійний фонд ім. праведниці світу Катерини Сікорської, польське співтовариство Elephant, наших незмінних друзів з Польщі та Данії - Анну Козловскі, Майю Скуру та Агнешку Тейхман.

Висловлюю подяку отцю Ярослав Малерик за підтримку, бурмістру Zbigniew Suchyta , співтовариству ЕЛЕФАНТ, нашим польським та данським друзям за допомогу та довіру, Благодійному фонду та всім причетним - за пророблену волонтерську роботу, не одне врятоване життя наших Захисників. Ваш внесок у нашу Перемогу безцінний, адже ви допомагали не дивлячись на час, на труднощі, на втому! Лише об'єднавши свої зусилля ми зможемо перемогти.

Нехай ця нагорода стане джерелом енергії для подальших добрих справ на благо українського народу та Помісної Української православної церкви й надасть сил і стійкості духу у боротьбі з ворогом.

Щиро дякую Високопреосвященнійшому Владиці Симеону, керуючому Дніпропетровською єпархією, за таке високе визнання та благословення.

З повагою Ігор Мерена