Про важливість забезпечення правової допомоги та психологічної допомоги вчасно і відповідно до потреб вразливих категорій населення спілкувалися у Підгаєцькій громаді.

  • 232

Фото без опису

Фото без опису

Про важливість забезпечення правової допомоги та психологічної допомоги вчасно і відповідно до потреб вразливих категорій населення, в т.ч. ВПО та постраждалих від ТЛ, експлуатації, ҐЗН, які забезпечуються ТМЖК "Відродження нації" спілкувалися 30 серпня 2023 р. у Підгаєцькій громаді.

Досвідчений юрист надає консультації щодо відновлення документів, реєстрації, прав власності, батьківських прав, складання позовних заяв, надання юридичного супроводу.

Консультації можна отримати за телефоном:📞050 138 55 08

Досвідчена психологиня, працівниця "ТМЖК "Відродження нації" забезпечує надання індивідуальних консультацій за телефоном: 📞095 749 34 35

Правові консультації, юридична підтримка, психологічні консультації та психосоціальна підтримка передбачені проєктом «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».

Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції IOM Ukraine, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна, Міністерству закордонних справ Норвегії.