ПІДГАЄЦЬКИЙ МЕД СМАКУВАЛИ НА ЛАНОВЕЧЧИНІ

  • 218

Фото без опису

На запрошення ГО "ІнСорс" делегація Підгаєцької міської ради у складі заступника міського голови Івана Керницького та начальника відділу економічного розвитку Мар'яни Пілат разом із учасниками СОК "Бджолиний край" відвідали конференцію "Єднання заради Перемоги" у межах програми EU4Business, завдяки співпраці Фонду розвитку підприємництва й Центру розвитку ініціатив "ІнСорс".

Подія стала хорошою можливістю ознайомитися з дієвими практичними кейсами, поспілкуватися з колегами.

У рамках заходу директор СОК "Бджолиний край" Ігор Буцик поділився власним досвідом та кращими практиками у розвитку сільськогосподарської ініціативи, разом із колегами презентували медову продукцію Підгаєцького краю та частували нею присутніх.

❕️Захід відбувся в межах проєкту «Розвиток бізнесу Північної Тернопільщини» реалізується громадською організацією Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Лановецькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.