ПЛАНШЕТИ ДЛЯ КУЛЬТУРНО-БІБЛІОТЕЧНОГО ЦЕНТРУ

  • 129

Фото без опису

У рамках проєкту "Посилене партнерство для сталого відновлення", яке фінансується урядом Швеції, КУ "Культурно-бібліотечний центр" отримала 8 планшетів Samsung Galaxy Tab A8. Грантову заявку подавала начальник відділу економічного розвитку Maryana Pilat для реалізації проєкту "Освітній хаб" з метою покращення доступу дітей із числа ВПО до якісних освітніх послуг.

Сьогодні з офіційним візитом для вручення планшетів заклад відвідали регіональний координатор ПРООН у Тернопільській області Ihor Stefaniv , директор департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА Світлана Байталюк та керівник ГО "ІнСорс" Іванна Мрига, яка ознайомила присутніх із цілями сталого розвитку. Дякуємо гостям за нові можливості та інструменти для реалізації планів.

Захід відвідали міський голова Ігор Мерена, заступники міського голови Надія Лучка та Іван Керницький, начальник відділу культури Олександра Гайва.

Міський голова Ігор Мерена подякував донорам проєкту за можливість втілювати важливі ідеї в життя та вручив брендовану сувенірну продукцію Підгаєцької міської територіальної громади.

Дякуємо учасникам заходу за святкову атмосферу: вчителю інформатики Галині Джулинській та учням 7-А класу опорного закладу "Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ст.", учням 9 класу Підгаєцької гімназії (кл.кер. Надія Монастириська), Надії Нікітюк (музичне оформлення), солісткам вокальної студії "Первоцвіт" Народного Дому м.Підгайці Софії Дзядикевич, Софії та Соломії Банах.

Підгайці Бібліоцентр