У НОВОСІЛКІВСЬКІЙ ЗОШ І-ІІІ СТ. ВІДБУЛИСЯ "КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ"

  • 202

Фото без опису

Сьогодні у Новосілківській школі відбулися "Козацькі забави", присвячені Дню Захисників і Захисниць України🇺🇦 та Дню українського козацтва.

Традиційний захід сьогодні набув іншого значення... Кожного року козацька родина приймає у свої ряди новий курінь. Цьогоріч це - курінь імені Олега Марковича, названий на честь нашого Захисника, уродженця с.Новосілка та випускника Новосілківської школи, який віддав своє життя у запеклій боротьбі з московським окупантом.

Під час заходу діяв благодійний ярмарок, зібрані кошти від якого будуть направлені на підтримку Збройних Сил України.

Поділившись на дві команди, учасники показали свою козацьку відвагу в різноманітних змаганнях та конкурсах.

Козацькі забави пройшли на славу, подарували всім гарний настрій, присутніх пригощали гарячим трав'яним чаєм та стравами польової кухні, а учасники козацьких куренів, пройшовши усі випробування, довели, що вони – справжні нащадки козацької слави.

На захід були запрошені міський голова Ігор Мерена , заступник міського голови Надія Лучка та начальник управління освіти Оксана Федів . Очільник громади принагідно подякував педагогічному колективу за національно-патріотичне виховання підростаючого покоління, учням - за свідомість та допомогу Воїнам, а також вручив кожному куреню солодкий презент.

Тож нехай козацька сила та завзяття ніколи не покидає наших юних козаків та козачок!

Ворог намагається нас залякати, знищити, похитнути нашу віру... Але ми не здаємося, продовжуємо жити, боротися та допомагати ЗСУ, щоб наблизити Перемогу🇺🇦

Пам’ятаймо, що ми - нащадки мужніх та безстрашних козаків, прагнення до свободи та незламний дух перемоги яких зберігся до наших днів!