СОЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ, РЕАЛІЗОВАНІ "КОНТІНÉНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП" У ПІДГАЄЦЬКІЙ ГРОМАДІ

  • 85

Фото без описуФото без описуФото без опису

Компанія "Контінéнтал" надає соціальну підтримку громадам, зокрема населеним пунктам, де вона працює.

Так, за підтримки Контінéнтал у с.Почмайстрівка облаштовано дитячий майданчик. На це із соціального бюджету компанія виділила 134 тис.грн. Вчора відбулося урочисте відкриття майданчика за участю міського голови Ігоря Мерени, заступника міського голови Івана Керницького, старшого менеджера зі зв'язків із громадськістю кластера "Галич" Ігоря Метеньки і громадськості, а також його освячення, яке здійснив о.Микола Мидляк. Велика подяка старості Мирославі Качембі, яка займалася організацією та усією підготовчою роботою. Така радісна подія стала справжнім святом для дітей. Це особливо цінно у теперішній час.

Також Контінéнтал надав 102 тис.грн фінансової допомоги медзакладу. Компанія долучилася до реконструкції та ремонту харчоблоку Підгаєцької центральної районної лікарні: за ці кошти закуплено дві сучасні професійні плити для їдальні.

Підтримку відчула і духовна сфера життя Підгаєччини: 102 тисячі спрямовано на будівельні матеріали для реставрації покрівлі даху церкви Покрови Пресвятої Богородиці у с.Мозолівка - центрального та бічних куполів. Робота тут ще триває, але зовсім скоро око прихожан милуватиме нова покрівля.

"Це лише кілька реалізованих за останній час соціальних проєктів компанії на території нашої громади. Я щиро вдячний за таку підтримку і щиро надіюся, що наша співпраця із Контінéнтал і надалі буде плідною та корисною для Підгаєччини", - говорить міський голова Ігор Мерена