ВІДБУВСЯ ТУРНІР З МІНІФУТБОЛУ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ!

  • 164

Фото без опису

⚽️ВІДБУВСЯ ТУРНІР З МІНІФУТБОЛУ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ🇺🇦

Сьогодні на міському стадіоні "Нива" відбувся турнір єдності з мініфутболу "Разом до Перемоги" із нагоди 105-ої річниці утворення ЗУНР на підтримку ЗСУ🇺🇦.

Захід розпочався із хвилини мовчання в пам’ять про всіх загиблих внаслідок війни держави-терориста росії проти Українського народу.

З вітальним словом до присутніх від імені міського голови Ігор Мерена звернувся заступник міського голови Іван Керницький, який побажав усім учасникам яскравої гри на футбольному полі, завзятої боротьби та заслуженої перемоги найсильнішій команді. ⚽️

Участь у турнірі взяли команди відділу культури, Підгаєцького аграрного ліцею, пожежно-рятувальної частини, швидкої медичної допомоги та команда Підгаєцької міської ради, гарним підсиленням якої були вихованці тренера Ярослава Чернеця.

За підсумками змагань:

🥇🏆 - команда Підгаєцької міської ради;

🥈🏆 - команда швидкої допомоги;

🥉🏆 - команда пожежників.

Заступники міського голови Іван Керницький та Ірина Мирна вручили переможцям та учасникам кубки і грамоти. Переможці отримали також грошові призи, за рішенням учасників команд всі кошти передано на підтримку ЗСУ. 🇺🇦

Спорт об’єднує! Дякуємо нашим Захисникам за сьогоднішній день. Дякуємо організаторам - відділу культури, туризму, молоді та спорту ПМР й учасникам турніру!

Не зупиняймося! Допомагаймо нашим Збройним Силам України разом!

Все буде Україна!🇺🇦