ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ ПІДГАЄЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 174

Фото без опису

Сьогодні, 3 листопада, відбулася чергова тридцять третя сесія Підгаєцької міської ради, яку провів міський голова Ігор Мерена .

Участь у засіданні взяли заступники міського голови, керівники та працівники структурних підрозділів, комунальних підприємств.

Депутати розглянули 80 питань порядку денного.

Зокрема,

☑️заслухали звіт про виконання міського бюджету громади за 9 місяців 2023 року, представлений начальником фінансового відділу Марією Присяжною, та підтримали внесення змін до бюджету на 2023 рік;

☑️затвердили розпорядження міського голови;

☑️внесли зміни до рішення сесії міської ради від 30.08.2023 № 3486 «Про перейменування вулиць на території Підгаєцької міської територіальної громади», а саме: внесли зміни в додаток до вищезгаданого рішення.

☑️підтримали рішення про укладання угоди про партнерську співпрацю між містом Підгайці (Україна) та гміною Лазіска (Республіка Польща).

☑️розглянули питання про звернення депутатів Підгаєцької міської ради до керівництва Тернопільської обласної ради щодо договору оренди;.

☑️також розглянули ряд земельних питань порядку денного.

🇺🇦Після розгляду усіх питань порядку денного депутати завершили роботу тридцять третьої сесії міської ради спільним виконанням Державного Гімну України.

❗️Із результатами поіменного голосування депутатів та прийнятими рішеннями у встановлений чинним законодавством термін можна ознайомитися на офіційному вебсайті Підгаєцької міської ради.