Відбулась презентація проєкту "Вуличний кінотеатр: дивимося в майбутнє одними очима".

  • 173

Фото без опису

Сьогодні у Народному Домі м.Підгайці відбулась презентація проєкту "Вуличний кінотеатр: дивимося в майбутнє одними очима".

У рамках заходу до перегляду був представлений документальний фільм "Воля або смерть" режисера Івана Секача. Це стрічка про воїнів 110 ОМБр, які ціною власного життя героїчно тримають оборону Авдіївки.

Присутні почули історії Героїв цієї бригади, які залишили у минулому своє мирне життя, аби боротися за майбутнє України.

До учасників заходу із вітальним словом звернулися міський голова Ігор Мерена, який вручив гостям сьогоднішнього заходу - учаснику ГО "Рідний край" Миколі Сліпченку та регіональному представнику ГО "Крим SOS" Лукії Квич подяки; заступник міського голови Ірина Мирна та начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Олександра Гайва.

Цей проєкт реалізований ТОГО "Рідний край", зокрема учасниками організації Іриною Мирною, Іриною Баран, Андрієм Мирним, за підтримки ГО "Крим SOS", UNHCR Ukraine - Агентство ООН у справах біженців. А для облаштування зони перегляду фільмів за кошти міського бюджету придбано м'які пуфи, які перетворять вуличний кінозал на комфортне та затишне місце.

Зауважимо, що це далеко не перший реалізований проєкт на Підгаєччині за підтримки ГО "Крим SOS": у Культурно-бібліотечному центрі м. Підгайці організовано дитячий простір у рамках проєкту "Чужих дітей не буває". У бібліотеках с.Мирне (проєкт "Мріємо і діємо") та с.Голгоча (проєкт "Крок назустріч") облаштовано дитячі ігрові кімнати, де за кошти нашої громади проведено ремонтні роботи, а також закуплено предмети інтер'єру та офісні крісла.