МАЙЖЕ МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ ДЛЯ ПРАВООХОРОНЦІВ

  • 121

Фото без опису

Потреба у безпеці є однією з базових потреб людини. Найкращий спосіб її забезпечити - це співпраця громади та поліції. Тож на підтримку правоохоронців, які забезпечують правопорядок на території нашої громади, спрямовано 984 800 гривень.

Для виконання заходів "Програми сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громади на території Підгаєцької міської територіальної громади Тернопільської області на 2021-2023 роки" та "Програми "Поліцейський офіцер громади" Підгаєцької міської ради на 2023-2026 роки" із міського бюджету виділено:

✅184 800 грн для придбання вуличних камер спостереження та їх утримання;

✅800 000 грн для придбання автомобіля 🚔, який буде використовуватися поліцейським офіцером на території Підгаєцької громади.

До речі, проєкт «Поліцейський офіцер громади» ініційовано Національною поліцією України за підтримки Посольства США та ICITAP. Це наступний крок реформування правоохоронних органів.

Головне завдання поліцейського офіцера громади - орієнтуватися на потреби населення, підтримувати постійний контакт із мешканцями, щодня забезпечувати громадський порядок, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

🇺🇦 Спільними зусиллями робимо громаду безпечною!