Відбулося навчання щодо взаємодії структур Підгаєцької міської територіальної громади у разі повного блекауту.

  • 69

Фото без опису

Сьогодні, 15 листопада, відбулося навчання щодо взаємодії структур Підгаєцької міської територіальної громади у разі повного блекауту, участь у якому взяли старости старостинських округів, директори комунальних підприємств та установ, представники об'єктів критичної інфраструктури.

Навчання організовано й проведено начальником сектору поліцейської діяльності №2 (м.Підгайці) підполковником поліції Сергієм Бобришовим та заступником начальника СПД №2 (м. Підгайці) Анатолієм Нікітюком за участю міського голови Ігор Мерена та заступників міського голови Надії Лучки й Івана Керницького.

Обговорили стан готовності об'єктів інфраструктури та пунктів незламності до блекауту, варіанти забезпечення охорони об'єктів критичної інфраструктури. Заслухали інформацію про функціонування в умовах повного знеструмлення пунктів незламності, закладів охорони здоров’я, освітніх закладів.

Відпрацювали спільні дії на випадок аварійної ситуації з тривалим відключенням електроенергії та припиненням надання послуг водопостачання. У результаті розроблено план заходів на виконання всіх рішень.