Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження.

  • 47

Держпродспоживслужба нагадує суб’єктам господарювання про необхідність дотримання Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження, затверджених наказом Мінагрополітики від 20.10.2022 № 813, якими регламентовано вимоги до сировини, тари, потужностей, температурного режиму зберігання та транспортування продуктів, тощо.

☝️ Детальна інформація стосовно умов виробництва та обігу харчових продуктів - на інфографіках, розроблених Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з європейським проєктом EU4SaferFood за посиланням: http://surl.li/nrqwo

🌐 Детальніше: http://surl.li/nrqrm

Держпродспоживслужба