Відбулася 34 позачергова сесія Підгаєцької міської ради.

  • 163

Фото без опису

Сьогодні, 1 грудня, відбулася 34 позачергова сесія Підгаєцької міської ради під головуванням міського голови Ігор Мерена.

Депутати розглянули 17 питань порядку денного.

Першим питанням розглянули питання про визнання повноважень депутата Підгаєцької міської ради восьмого скликання Чернеця Я.Ю. Заступник голови Підгаєцької територіальної виборчої комісії Наталія Кравченко зачитала постанову про реєстрацію депутата Підгаєцької міської ради Тернопільського району Тернопільської області, обраного за територіальним виборчим списком № 1 від Тернопільської обласної організації політичної партії "Слуга народу" Чернеця Ярослава Юрійовича.

Опісля депутатський корпус підтримав внесення змін до Програми захисту населення і території Підгаєцької міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки і змін до Програми розвитку соціальних послуг комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Підгаєцької міської ради на 2023-2025 роки.

Внесли зміни до Порядку створення та використання матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та його використання в умовах воєнного стану.

У ході роботи затвердили зміни до Комплексної Програми соціального захисту населення Підгаєцької міської територіальної громади на 2022-2023 роки зі змінами; до Програми організації безоплатного поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок агресії та війни в Україні, внутрішньо переміщених осіб по Підгаєцькій міській раді на 2022-2023 роки; до Програми матеріально-технічного забезпечення військових формувань та мобілізованих військовослужбовців з Підгаєцької міської територіальної громади для виконання мобілізаційних заходів на 2022-2024 роки.

Надали згоду на передачу активів військовозобов’язаним з Підгаєцької міської територіальної громади - тепловізорів, які раніше були закуплені за кошти місцевого бюджету та перебували на балансі міської ради.

Одноголосним рішенням затвердили Програму підтримки Збройних Сил України на 2024-2025 роки та Програми організації безоплатного поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок російської агресії та війни в Україні, внутрішньо переміщених осіб по Підгаєцькій міській територіальній громаді на 2024-2026 роки.

Внесли зміни до міського бюджету на 2023 рік.

Депутати надали згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Підгаєцької міської територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна.

Затвердили Положення про порядок встановлення меморіальних дощок та пам’ятних знаків на території Підгаєцької міської ради.

Надали дозвіл на державну реєстрацію внесення змін до відомостей про орган самореалізації населення.

Наостанок затвердили Програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на 2024-2026 роки та Програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Підгаєцької міської ради на 2024-2026 роки.