УРОЧИНИ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ "ЗА ЧЕСТЬ, ЗА СЛАВУ РІДНОЇ ЗЕМЛІ" ВІДБУЛИСЯ СЬОГОДНІ У НАРОДНОМУ ДОМІ

  • 104

Фото без опису

День Збройних Сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від окупанта. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких ми можемо почуватися у безпеці.

З нагоди відзначення 32-ї річниці Збройних Сил України у Народному Домі м.Підгайці відбулись урочини "За честь, за славу рідної землі".

Зі словами вдячності та поваги до військовослужбовців звернувся міський голова Ігор Мерена. Очільник громади привітав із Днем Збройних Сил України, побажав якнайшвидшої Перемоги у війні, повернення Захисників додому, до своїх родин та нагородив військовослужбовців Подяками Підгаєцької міської ради.

Під час заходу відбувся також показ фільму "Шлях поколінь" режисера, журналіста, воїна-добровольця, нашого земляка Михайла Ухмана. "Шлях поколінь" - це правдива історія від безпосереднього учасника буремних подій російсько-української війни, це кінокартина про нас, про українців багатьох поколінь, про нашу боротьбу за свободу.

Фільм вкотре доводить, що знання історії своєї країни, свого народу, почуття гідності та свободи є найвищими цінностями для нас.

І ці цінності сьогодні захищають наші ЗСУ. Дякуємо вам за надію, за захист нашої свободи. Наша шана загиблим і честь живим🇺🇦

Сила та міць Української держави - у єдності армії і народу!

Всі разом ми йдемо до Перемоги!🇺🇦

Ми віримо у наші ЗСУ!🇺🇦

Слава Україні.

📍Під час заходу всі охочі мали змогу долучитися до благодійного збору коштів, які будуть передані на потреби ЗСУ.