ВШАНУВАЛИ ЛІКВІДАТОРІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС

  • 123

Фото без опису

Сьогодні, 14 грудня, у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,міський голова Ігор Мерена, заступники міського голови Надія Лучка та Іван Керницький, заступник начальника 2ДПРЗ ГУ ДСНС України в Тернопільській області Василь Кулявий та особовий склад частини, жителі громади віддали шану усім тим, хто ціною власного здоров'я й життя захищав нас та увесь світ від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Спільною молитвою присутні вшанували тих, хто не дожив до теперішніх днів задля збереження майбутніх поколінь, поклали лампадки до підніжжя пам’ятника «Ліквідаторам наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС» та вшанували живих героїв.

У Церкві Всіх Святих Українського Народу м.Підгайці відбулася Служба Божа за здоров’я ліквідаторів.

"У цей день дякуємо за життя, творимо молитву. Попросимо в Господа миру душам загиблих і померлих від хвороб. Попросимо здоров'я для живих ліквідаторів . Слава героям! Слава чорнобильцям!» - зазначив міський голова Ігор Мерена.

Тож дякуємо ліквідаторам аварії на ЧАЕС за мужність і відвагу, завдяки яким, без перебільшення, вони врятували світ. Бажаємо усім мирного неба, доброго здоров’я, сімейного затишку, щастя, добра і злагоди.