З прийдешнім Новим роком!

  • 99

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Відходить у минуле 2023 рік! Черговий важкий рік для нашої держави, нашої громади, бо ворог не полишає своїх планів щодо знищення української нації.

Ми з вами пережили дуже складний рік війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу.

І сьогодні, підводячи підсумки прожитого 2023 року, хочу висловити слова подяки Воїнам Збройних Сил України, волонтерам, священнослужителям, старостам, депутатам, працівникам підприємств, установ та організацій міської ради, підприємцям та аграріям за їхню працю, яка наближає нашу Перемогу. Я вдячний кожному жителю нашої громади за стійкість, згуртованість, за те, що постійно допомагають нашим Збройним Силам. Кожен самовіддано працює на своєму фронті. Дякую усім, хто своєю працею та невтомністю забезпечував життєдіяльність нашої громади протягом року. Щиро вірю, що наступний рік буде більш успішним і радуватиме нас новими здобутками і звершеннями.

Сердечно вітаю всіх із прийдешнім Новим 2024 роком! Нехай у кожній оселі будуть щастя й добробут, у кожній родині панують взаєморозуміння, злагода і любов.

Бажаю, аби прийдешній рік став для кожного з нас символом нових перемог і здобутків. І найголовніше – щоб у 2024-му на українській землі нарешті запанував Переможний Мир!🇺🇦

Наші Захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність країни та зустрінуть 2024 рік зі зброєю в руках, захищаючи кожного з нас далеко від рідного дому, аби в наших домівках був вогник надії та мир.

Пам’ятаймо про головне, вміймо дякувати Богу і Воїнам, єднатися заради добра громади, нашого краю та України!💙💛

Дякую усім та кожному, хто наближає день нашої Перемоги!

З  повагою міський голова Ігор Мерена!