Сьогодні - День українського добровольця!

  • 153

Фото без опису

Весь цвіт української нації обʼєднався у цих двох словах. Це Герої, які свідомо за покликом серця покинули свої звичні справи і пішли захищати рідну землю від ворога.

14 березня 2014 року 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану вирушили з Майдану Незалежності для формування першого добровольчого батальйону на тренувальну базу в Нових Петрівцях Київської області. На початку квітня 2014 року батальйон передислокувався до Дніпропетровської області та отримав назву «Дніпро-2».

З того часу минуло важких 10 років. Ряди добровольців поповнилися тисячами мужніх чоловіків і жінок з гарячими серцями, без сумніву цвіту нації, які зі зброєю в руках стали на захист рідної держави. Скільки з них віддали за неї найдорожче- свої життя…

🙏Памʼятаймо їх жертву, віддаваймо глибокий поклін і шану їх світлій памʼяті, щоб прийдешні покоління памʼятали, якою ціною здобуто незалежність і через що довелося пройти нашій країні!🇺🇦

Нашим мужнім Захисникам, нашим Героям, які сьогодні із зброєю в руках боронять нашу країну- ДЯКУЄМО!!! За щоденні подвиги, за героїзм, патріотизм, відвагу, за якими із захопленням та здивуванням спостерігає весь світ!

Бажаємо усім ПЕРЕМОГИ, миру, віри, живими і здоровими повернутися до рідних домівок!

Слава Україні! Героям Слава! 🇺🇦