Сьогодні день заснування Товариства Червоного Хреста в Україні

  • 37

Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо день заснування Товариства Червоного Хреста в Україні, яке було створене 18 квітня 1918 року. Протягом понад століття ця організація невтомно працює на благо нашого суспільства, підтримуючи тих, хто опинився в скрутних ситуаціях, та сприяючи розвитку громадського здоров'я.

Товариство Червоного Хреста в Україні надає гуманітарну допомогу під час конфліктів, стихійних лих та інших кризових подій. Воно також працює над підвищенням обізнаності громадян щодо питань здоров'я та безпеки.

Сьогодні висловлюємо вдячність всім співробітникам і волонтерам, які невпинно докладають зусиль для того, щоб допомогти тим, хто найбільше цього потребує. Ваша відданість принципам милосердя та співчуття є прикладом для нас усіх. Також дякую Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України ,ця організація допомогла багатьом жителям нашої громади і ми вам за це щиро вдячні!

Нехай цей день стане нагадуванням про важливість єдності, солідарності та підтримки один одного у важкі моменти. Дякую вам за вашу віддану роботу!

З великою пошаною та подякою

Ігор Мерена