Відбулася 38 позачергова сесія Підгаєцької міської ради.

  • 384

Фото без опису

Сьогодні, 23 квітня, під головуванням міського голови Ігоря Мерени відбулася 38 позачергова сесія Підгаєцької міської ради.

Депутати розглянули 4 питання порядку денного:

"Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення військових формувань та мобілізованих військовослужбовців з Підгаєцької міської територіальної громади для виконання мобілізаційних заходів на 2022-2024 роки у новій редакції»;
"Про внесення змін до міського бюджету на 2024 рік";
"Про підтвердження факту перебування в комунальній власності об’єкта нерухомого майна";
"Про надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Підгаєцької міської ради типу «Мобільний адміністратор» із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс»".

Присутні заслухали  інформацію депутата міської ради Бялко Надії про роботу комісії стосовно перевірки фактів щодо вирубування зелених насаджень в урочищі «Ухач» на території Староміського старостинського округу. Депутати спільно з міським головою обговорили можливі шляхи вирішення проблеми масового вирубування зелених насаджень на території Підгаєцької громади.

Також міський голова Ігор Мерена виніс на розгляд депутатів ідею про реалізацію на території громади соціального проєкту - будинку для самотніх людей похилого віку.

Сесія завершила роботу спільним виконанням Державного Гімну України.